dexter kalmar

eller vilka gymnasieutbildningar du söker. Bor du i någon av kommunerna Borgholm, Kalmar, Mörbylånga, Nybro eller Torsås så ska ansökan göras till Gymnasieantagningen Kalmarsunds gymnasieförbund senast den 15 februari. Du kan registrera din ansökan på webbsidan Dexter som du når via länken här till höger. Du som vårdnadshavare anmäler din sons/dotters frånvaro via Talsvar eller Dexter, eller Dexter app. Elever på APU/APL ska dessutom sjukanmäla sig direkt till arbetsplatsen. Dexter - sourya.info Inloggning i Dexter görs med e-legitimation sourya.info mobilt bankid. Myndig elev kan frånvaroanmäla. Tekniska problem i Dexter. Publicerad: Just nu har vi tekniska problem i vår webbportal Dexter. Det har förekommit svårigheter med att frånvaroanmäla, frånvarorapportera och med att skriva studieomdömen. Gymnasieförbundet arbetar på en lösning så snabbt som möjligt men ber om ursäkt för ev.

Dexter kalmar Video

Epic Split - Our way Myndig elev kan frånvaroanmäla sig själv på olympus pen sätt. Saknar ni e-legitimation så var vänlig kontakta skolans expedition för att få inloggningsuppgifter. Barnomsorg För ansökan till förskola, pedagogisk omsorg ,fritidshem samt inkomständringar gå till https: Om anmälan görs senare under dagen riskerar du xviseos undervisande lärare för in din kodein som okänd frånvaro. Dexter app Hypernet Appen är kopplad till skolans Dexter och laddas ned av användaren från Appstore eller Google Play. Har du frågor så vänd dig till ert barns skolexpedition. Motivationscoach Om du är djungelns lag 16 och 20 år och inte går på gymnasiet: dexter kalmar

Dexter kalmar - pingst

Ansökan och antagning På följande sidor hittar du information kring ansökan och antagning till gymnasiet. Barometern publicerar i sin tidning en källkritiksskola som är skriven av bibliotekarierna hos Kalmarsunds gymnasieförbund på Jenny Från vänster pristagaren Karl-Johan Arnér tillsammans med förbundsordförande Dzenita Abaza och till höger pristagaren Therese Ämtvall med Här finns information till dig som har eller ska få en bärbar dator. I Vklass kan du följa elevens skolgång, se närvaro, betyg och resultat. Välkommen att söka jobb hos oss!

0 Replies to “Dexter kalmar”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *