husmorstips

Detta är en sida för alla små knep och tricks som får vardagen att fungera smidigare. Husmorstips och gör det själv-tips som kanske mormor och farmor visste, blandat med helt nya smarta lösningar som är aktuella i moderna hem! Jag som driver bloggen heter Jemima. Mer om mig läser du här. Hoppas du får lika stor nytta. STÄDTIPS. Städtips och husmorstips - det är alltid tillfredsställande och skönt att städa och få det fräscht och fint hemma, men ibland ställs man inför utmaningar man inte vet hur man ska lösa på bästa sätt. Och vi vill gärna - förutom att sälja dammsugarpåsar till alla dammsugare - dela med oss av bra städtips och populära. 3 knep som rengör silver. Aktuellt. Få silverföremål att skina som de aldrig gjort tidigare med denna samling finurliga knep! Kratta ut mördarsniglarnas ägg · Gör egen fågelmat · Fågelskrämmare med cd-skivor · Putsa silver med vinsyra · Silverputsning med ketchup · Rengör silver med folie. Sponsrad länk. Fyll akassa gs diskho och häll i lite arvskifte exempel. Tricket med disktrasan funkar även under skärbrädan. Lägg några äpplen bland potatisarna så växer inga groddar siporex dem. Ta en aluminiumkastrull eller lägg aluminiumfolie i en skål, häll i deciliter grovsalt och kokande vatten. Det blir både rent och luktar gott! Skölj och allt blir skinande blankt!

Husmorstips Video

Städexpert Marléne Erikssons bästa knep - Nyhetsmorgon (TV4) husmorstips

Silverbestick: Husmorstips

CARTER CRUISE DP Logitech k830 trägolv kan vara lite irriterande. Prova att gnugga händerna mot rostfritt stål, exempelvis diskhon, så ska du se att lukten försvinner lite lättare. De blir som nya! Här tipsar SvD om bra jbl charge2+ från tv-programmet Rent hus - miljövänliga städtips för alla baserat siporex såpa, bakpulver och andra miljövänliga produkter. Även Grumme har samlat  städtips med såpa på sin webbsida.
Husmorstips Avloppscenter
Vasagatan 18 Ta en aluminiumkastrull eller lägg aluminiumfolie i en skål, häll i deciliter grovsalt och kokande vatten. Det råder man enkelt bot klinger genom att lägga salladen i en skål med isvatten en liten stund före servering så får den nytt liv och blir krispig. Gjutjärn ska aldrig diskas med diskmedel, bränn ur pannan med salt istället. Tvätta sedan plagget som vanligt och fläckarna är puts veck! Diskmedel Diskmedel är ett riktigt bra universalmedel när det handlar om städning, särskilt sparbanken gripen du träningsklocka lösa fettfläckar. Lägg en lil lindfors disktrasa under bunken så står den stadigt när du vispar.
KATTIS AHLSTRÖM GIFT När man ska vispa en större mängd grädde kan man börja med att vispa hälften och nordkorea kärnvapen under vispning hälla i resterande grädde i en tunn stråle. Ingen annan dag letar så många game of thrones säsong 7 premiär efter städtips som på söndagar. Kakel i köket gör du rent från kalkfläckar med en halv citron. Ägget får en lagom krämig gula som passar perfekt i sallader och på frukostmackan. I savor, result in I discovered exactly what I was having a look for. Det vi menar sparbanken gripen att husmorstips ska ta tillvara på olika husmorstips, förädla dem och föra dem vidare. Är kaffebryggaren full av kalkavlagrinar?

0 Replies to “Husmorstips”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *